Wist je dat zelf lekkere gerechten maken niet alleen goedkoper maar vaak ook nog eens veel lekkerder is? En om tijdens het thuisblijven altijd maar te laten bezorgen, gaat op een gegeven moment ook vervelen. Met verse ingrediënten aan de slag, bereid je in een handomdraai alles van volledige maaltijden tot lekkere snacks.

Zelf bananenbrood maken (vegan)By RedactieEen heerlijk bananenbrood maken is zowel leuk om te doen als bijzonder smakelijk om van te genieten! Voor de afwisseling een vegan variant om je ook nog eens met creatieve nieuwe ingrediënten te laten werken.
Zelf pizzadeeg makenBy RedactieZelf pizzadeeg maken is aanzienlijk makkelijker dan je zou denken! Met de juiste ingrediënten en een beetje geduld maak je de lekkerste pizzabodem die je heerlijk zelf kunt beleggen.
Zelf spinazie lasagne met geitenkaas makenBy RedactieEen overheerlijke spinazie lasagne met geitenkaas maak je zelf met alle gemak dankzij dit handige recept. Net als op de foto, maar dan met spinazie. Gegarandeerd smullen tot de ovenschaal helemaal leeg is!
Zelf pesto roomsaus maken (voor over de pasta)By RedactieOok pesto roomsaus zelf maken is zo gedaan! De lekkerste pesto roomsaus zet je in 4 simpele stappen op tafel. Voor over de pasta en natuurlijk voor de vraag, "Heb je dit echt zelf gemaakt?".
Zelf kaasstengels maken (lekkere snack)By RedactieDe lekkerste kaasstengels maak je natuurlijk gewoon zelf! In 7 simpele stappen staan die lekkere kaasstengels zo op tafel. Lekker voor bij de maaltijd of gewoon als lekkere snack tussendoor. Voor wat variatie kan je het maanzaad door sesamzaad vervangen of bijvoorbeeld de kaasstengels in spiraalvorm bereiden.
Zelf guacamole maken (simpel)By RedactieDe lekkerste guacamole maak je gewoon zelf! In 4 simpele stappen heb je een overheerlijke guacamole voor bij je wraps of als dip. Mag het wel wat pittiger? Met een beetje chilipoeder krijgt je guacamole net wat extra bite.
Zelf chili con carne maken (omnomnom)By RedactieDe lekkerste chili con carne maak je natuurlijk zelf! In 8 simpele stappen zet je de meest smakelijke chili con carne op tafel. Zin in wat extra variatie? Crème fraîche en guacamole op de chili is een smakelijke afwisseling.
#deelmetelkaar