Wanneer:dinsdag 27 aprilHele dag      Type: Activiteit
Koningsdag is wederom Woningsdag! En dit is er te doen.

Koningsdag is wederom Woningsdag. Helaas zullen ook dit jaar de straten niet gevuld zijn met drommen -in het oranje geklede- feestvierders die de vrijmarkt aflopen. Maar in plaats daar van zijn er een hoop activiteiten te vinden voor jong en oud. Hier de highlights voor een feestelijke Woningsdag!

Koningsdag Thuis

Op KoningsdagEindhoven.nl vind je het programma van Koningsdag en (live) beelden van allerlei Koningsdagactiviteiten. Leuk en gemakkelijk.

Koning Willem-Alexander op KoningsdagEindhoven.nl

Zoals te lezen op Koninklijkhuis.nl zullen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane aanwezig zijn op de High Tech Campus in Eindhoven ter gelegenheid van Koningsdag 2021. Vanuit een studio nemen zij deel aan een speciale online en tv-uitzending waarin Brainport Eindhoven zich presenteert aan de hand van het thema KennisMaken.

Onthulling Koningsdagbeeld 2021

Ieder jaar weet café de Blaffende Vis in Amsterdam het Koningsdagpubliek weer te verrassen met een unieke versiering van hun gevel. En dat is dit jaar niet anders! Wat er wel anders is, is dat de onthulling dit jaar live online te volgen zal zijn om middernacht. Zorg dat je er online bij bent!

Vrijmarktplaats

Toch nog je spulletjes te koop aanbieden terwijl je thuis blijft? Dat kan op de Vrijmarktplaats die Marktplaats heeft ingericht voor de gelegenheid. Deel de inhoud van je kleedje door middel van een kosteloze advertentie en voor je het weet staat het langs surfende publiek stil bij je virtuele kraampje!

Zie voor deelname en boekingen de van Koningsdag is wederom Woningsdag! En dit is er te doen..#deelmetelkaar

Laat een reactie achter