Gepubliceerd: 23 april 2020 Door: Redactie Reacties: 1
Smakelijk shoppen bij de Nyma drive-in markt in Nijmegen

Dat voor vele organisaties uit de culturele sector nu hun dagelijkse werkzaamheden volledig stil zijn gevallen, is voor lokale ondernemers in Nijmegen de reden geweest om eens creatief na te denken. En te komen met de Nyma drive-in markt!

Hier kunnen o.a. diverse foodtrucks alsnog hun lekkernijen aanbieden en kan je als klant nog steeds van die smakelijk snacks genieten! Van verse groente en fruit pakketten tot smeuïge barbecue pakketten haal je hier met een simpel ritje in huis. En dat zonder zelfs maar je auto uit te hoeven stappen. Dus hygiënisch en veilig.

Simpel én veilig

Simpeler dan met de gemarkeerde route op het terrein wordt het bijna niet:

  1. je keuze wordt bij ‘Het checkpoint’ opgenomen
  2. je rijdt door naar ‘De bank’ waar je pint (alleen pinnen!)
  3. je haalt je bestelling bij ‘Het magazijn’ op

Dit alles met de gepaste 1,5 meter afstand en desinfecteren waar nodig. Plus, met een groeiend aantal aanbieders wordt je culinaire keuze bij ieder bezoekje weer iets diverser. Iedere ondernemer uit de regio wordt dan ook uitgenodigd om zijn/haar producten aan te bieden.

Shoppen voor het goede doel

10% van de winst komt verder bij de culturele sector terecht. Om zo ook de anderen die hun inkomsten mislopen in deze periode een steuntje in de rug te bieden.

Iedere vrijdag t/m zondag zijn de deuren van 10.00 tot 18.00 geopend. Kom ook genieten van de smakelijke drive-in op het buitenterrein van Cultuurspinnerij VASIM!

#deelmetelkaar

1 mensen reageerden hierop

Laat een reactie achter