Print Options:

Zelf spinazie lasagne met geitenkaas maken

Yields4 ServingsPrep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins

Een overheerlijke spinazie lasagne met geitenkaas maak je zelf met alle gemak dankzij dit handige recept. Net als op de foto, maar dan met spinazie. Gegarandeerd smullen tot de ovenschaal helemaal leeg is!

Zelf spinazie lasagne met geitenkaas maken
 750 g Spinazie à la crème
 300 g Rundergehakt
 250 g Kastanjechampignons
 125 g AH Geitenkaas naturel
 1 Teentje knoflook
 1 Ui
 6 Lasagne bladen
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Gaar de lasagne bladen kort voor in kokend water.

3

Snijd de ui en knoflook in fijne stukjes.

4

Rasp met een vork de geitenkaas tot korrelige stukjes.

5

Zet je braadpan op het vuur en bak hier de uien en knoflook in tot ze goudbruin zijn.

6

Voeg het gehakt toe en rul dit tot het gaar is.

7

Voeg nu de champignons toe en bak deze kort mee.

8

Voeg vervolgens de spinazie toe en warm dit op tot deze volledig ontdooit is.

9

Breng nu 1/3 van het gehakt/champignons/spinazie mengsel in je ovenschaal aan.

10

Strooi hier 1/3 van de geitenkaas gelijkmatig overheen.

11

Bedek de laag vervolgens met lasagnebladen.

12

Herhaal nu de voorgaande 3 stappen totdat de ovenschaal gevuld is (met als laatste geitenkaas).

13

Gaar de lasagne vervolgens 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Nutrition Facts

Servings 4