Een overheerlijke spinazie lasagne met geitenkaas maak je zelf met alle gemak dankzij dit handige recept. Net als op de foto, maar dan met spinazie. Gegarandeerd smullen tot de ovenschaal helemaal leeg is!
Ingrediënten voor spinazie lasagne met geitenkaas
Instructies om zelf spinazie lasagne te maken
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Gaar de lasagne bladen kort voor in kokend water.
Snijd de ui en knoflook in fijne stukjes.
Rasp met een vork de geitenkaas tot korrelige stukjes.
Zet je braadpan op het vuur en bak hier de uien en knoflook in tot ze goudbruin zijn.
Voeg het gehakt toe en rul dit tot het gaar is.
Voeg nu de champignons toe en bak deze kort mee.
Voeg vervolgens de spinazie toe en warm dit op tot deze volledig ontdooit is.
Breng nu 1/3 van het gehakt/champignons/spinazie mengsel in je ovenschaal aan.
Strooi hier 1/3 van de geitenkaas gelijkmatig overheen.
Bedek de laag vervolgens met lasagnebladen.
Herhaal nu de voorgaande 3 stappen totdat de ovenschaal gevuld is (met als laatste geitenkaas).
Gaar de lasagne vervolgens 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Gaar de lasagne bladen kort voor in kokend water.
Snijd de ui en knoflook in fijne stukjes.
Rasp met een vork de geitenkaas tot korrelige stukjes.
Zet je braadpan op het vuur en bak hier de uien en knoflook in tot ze goudbruin zijn.
Voeg het gehakt toe en rul dit tot het gaar is.
Voeg nu de champignons toe en bak deze kort mee.
Voeg vervolgens de spinazie toe en warm dit op tot deze volledig ontdooit is.
Breng nu 1/3 van het gehakt/champignons/spinazie mengsel in je ovenschaal aan.
Strooi hier 1/3 van de geitenkaas gelijkmatig overheen.
Bedek de laag vervolgens met lasagnebladen.
Herhaal nu de voorgaande 3 stappen totdat de ovenschaal gevuld is (met als laatste geitenkaas).
Gaar de lasagne vervolgens 20 minuten in de voorverwarmde oven.