Gepubliceerd: 21 april 2020 Door: Redactie Reacties: 0
Zelf pesto roomsaus maken (voor over de pasta)
AuteurRedactie

Ook pesto roomsaus zelf maken is zo gedaan! De lekkerste pesto roomsaus zet je in 4 simpele stappen op tafel. Voor over de pasta en natuurlijk voor de vraag, "Heb je dit echt zelf gemaakt?".

Voor2 personen
Voorbereiding5 minsKoken15 minsIn totaal20 mins

Ingrediënten voor pesto roomsaus

 250 g Pesto
 300 ml Kookroom
 150 g Champignons
 2 Uien (gesneden)
 4 Teentjes knoflook (gesneden)
 150 ml Witte wijn

Instructies om zelf pesto roomsaus te maken

1

Bak de knoflook en ui in een braadpan.

2

Blus dit af met de witte wijn en laat dit tot de helft inkoken.

3

Voeg de champignons toe en gaar deze.

4

Voeg de kookroom en pesto toe en laat dit even zachtjes inkoken tot de gewenste dikte is bereikt.



Ingrediënten

 250 g Pesto
 300 ml Kookroom
 150 g Champignons
 2 Uien (gesneden)
 4 Teentjes knoflook (gesneden)
 150 ml Witte wijn

Instructies

1

Bak de knoflook en ui in een braadpan.

2

Blus dit af met de witte wijn en laat dit tot de helft inkoken.

3

Voeg de champignons toe en gaar deze.

4

Voeg de kookroom en pesto toe en laat dit even zachtjes inkoken tot de gewenste dikte is bereikt.

Zelf pesto roomsaus maken (voor over de pasta)
#deelmetelkaar

Laat een reactie achter