Gepubliceerd: 14 april 2020 Door: Redactie Reacties: 0
Webcams van o.a. verschillende dierentuinen in Nederland

Zonder het huis te verlaten ontdek je eindeloos veel wilde dieren in levende lijve dankzij de webcams van o.a. verschillende dierentuinen in Nederland. Niet bij de buren, maar bij de dieren kan je heerlijk online gluren vanuit huis! Van de olifanten tot zeehonden en neushoorns bewonder je zo vanuit je huiskamer.

Olifanten op de webcam in Dierenpark Amersfoort

Zo is er de olifantenkudde in het rijk der reuzen in Dierenpark Amersfoort. Of ze nu binnen of buiten aan de wandel zijn, wandel gezellig met ze mee! Al helemaal met de verwachte komst van een nieuwe mini-reus de moeite waard om een kijkje te nemen.

Beestenboel webcam bij Diergaarde Blijdorp

Van gieren tot leeuwen en okapi’s ontdek je bij Diergaarde Blijdorp. Ontdek het nest van de gieren en hou de leeuwen in het binnenverblijf in de gaten via de webcams.

Met je neus er bovenop via de Gaia ZOO webcam

Live meekijken met de giraffe’s (en af en toe een verdwaalde struisvogel) en de neushoorns kan bij Gaia ZOO in Zuid-Limburg. Een kwartiertje mee genieten en je komt gegarandeerd van je stress af!

Reuzenpanda’s van dichtbij bij Ouwehands Dierenpark

Voor een kijkje in het leven van een reuzenpanda, bezoek je de website van Ouwehands Dierenpark. Ontdek hoe Xing Ya en Wu Wen hun dagen vullen en geniet van het ontspannen buitenverblijf.

Leer over het reilen en zeilen bij Wildlands

Bij Wildlands ontdek je een kijkje achter de schermen tijdens het WILDLANDS Backstage Journaal. Geen webcam, maar de highlights van de dag en uitgebreide uitleg over hoe het er allemaal aan toe gaat in de dierentuin!

Spetter pieter pater lekker in het water bij Ecomare

Zie de schattige koppies van de zeehonden boven water uitsteken bij Ecomare op Texel. Speciaal tijdens de quarantaine is de webcam verschoven zodat een groter deel van het bassin van de gewone zeehonden in beeld is.

Er bijna op uit bij Zeehondencentrum Pieterburen

Bij het Zeehondencentrum Pieterburen staat de webcam gericht op het bad waar de zeehonden terecht komen die er weer bijna op uit mogen. Nog even en ze wobbelen zo het strand weer af richting de zee!

Ze zitten er warmpjes bij op Nestkastlive

Voor de nesten van een diversiteit aan vogels kan je terecht op Nestkastlive.nl. Van de slechtvalk tot kerkuil, de koolmees tot de buizerd houden hun eitjes goed warm in afwachting van de lente!

Hollands natuurschoon bewonderen via de Hoge Veluwe webcam

De live wildcam van de Hoge Veluwe staat er klaar voor om herten, zwijnen en ander passerend wild vast te leggen. Kijk je mee?

Kan je maar geen genoeg krijgen?

Uiteraard zijn er in de rest van de wereld ook nog een hoop leuke dieren online te volgen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Geniet er van!

Webcams wereldwijd

IJsberenPanda’sPinguins
Puppy’sKolibri’sVissen
#deelmetelkaar

Laat een reactie achter