Gepubliceerd: 11 april 2020 Door: Redactie Reacties: 0
Gratis workshop Geluk (e-boek) van Merijn Ruis

Juist in tijden van tegenslag en zoals nu met de coronacrisis is het belangrijk om bewust te zijn van hoezeer je zelf je gevoel beïnvloedt. Hoe je dus actief er voor kan kiezen je ondanks tegenslag goed te voelen. En dit kan je niet jong genoeg leren! Voor de vele ouders die nu met hun kinderen thuis zitten, biedt Merijn Ruis (spreker en trainer in geluk) dan ook het gratis e-boek Geluksles aan.

Zodat gezinnen lekker samen spelletjes kunnen doen die het geluk vergroten. En je hiermee ook in tijden van tegenslag geluk kunt ervaren. Leuk om te doen met je kind, partner en ouders.

Wat is geluk?

Wetenschappelijk gezien wordt er onder geluk verstaan: “Een gevoel van betekenis en zingeving over je leven in het geheel + de mate van positieve emoties op een normale dag.”

Het betekent dus niet dat je nooit verdrietig of boos bent, of dat er nooit moeilijk situaties in het leven zijn. Maar wel dat je meer geluk kan ervaren ondanks dat het soms ook tegen zit.

Geluk kan je leren!

Ga dus vandaag nog aan de slag met oefeningen, verhalen en spelletjes over geluk! Je hebt geen voorkennis nodig om deze les te geven. Je kunt de oefeningen uit het draaiboek gewoon overnemen.

#deelmetelkaar

Laat een reactie achter