Gepubliceerd: 4 oktober 2020 Door: Redactie Reacties: 0
Friendweb - hét Nederlandse alternatief voor Facebook

Het Nederlandse alternatief voor Facebook, zonder de beperkingen en zonder de vele data issues. Voor wie er nog niet bekend mee is, introduceren we graag Friendweb!

Wat is Friendweb?

Ook nog nooit gehoord van dit platform en benieuwd wat Friendweb nou eigenlijk is? Friendweb is op nos.nl in het nieuws geweest vanwege een besluit van Facebook om voortaan foto’s van zwarte piet te gaan weren. Een onderwerp dat de gemoederen aardig bezig houdt deze periode. En wat er voor heeft gezorgd dat een aanzienlijk aantal gebruikers van Facebook naar Friendweb is verhuisd. Maar waar u ook staat in die specifieke discussie, Friendweb biedt meer voordelen dan het ontbreken van betuttelende regels.

Is Friendweb veilig?

Zeker in deze tijd waarin data misbruik op de loer ligt, is het gewoon een fijne afwisseling om eens een 100% Nederlands sociaal netwerk met respect voor jouw privacy tegen te komen. Dus naast géén Amerikaanse regeltjes ook géén verkoop van je gegevens en géén Big Brother in de vorm van geavanceerde algoritmes die je op basis van je profiel advertenties proberen voor te schotelen.

Daarnaast bepaal je zelf wie je posts al dan niet onder ogen komen. Iets met je vrienden te delen? Kies voor deze optie in je bericht. Geïnteresseerd in wat de rest van de gebruikers op Friendweb deelt? Stel je tijdslijn zelf in zoals jij deze het liefst ziet.

Uiteraard zal er enige tijd voorbij gaan voordat je al jouw vrienden en familie op Friendweb terugvindt, maar laat dat je er niet van weerhouden alvast de mogelijkheden te ontdekken. Zeker in deze tijd waarin we allemaal

Wat anderen zeggen over Friendweb als alternatief

Zoals ook te zien valt in de recensies, bevalt het alternatieve netwerk de vele nieuwe bezoekers:

  • “Enige echte 100% Nederlandse sociale netwerk zonder Amerikaanse regeltjes!”
  • “Prachtige site met respect”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je vandaag nog in voor Friendweb!

#deelmetelkaar

Laat een reactie achter